Ce mobilă să îi alegi copilului tău?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Copilul tău a crescut și iată că nu mai este tentat de camera decorată cu personajele din desenele animate sau ca în poveștile cu zâne. Dacă la început totul părea să îl captiveze, după ce mai crește, acesta are nevoie de mai multe lucruri interesante. Cutiile de depozitare a jucăriilor vor fi înlocuite cu un spațiu pentru laptop, cu un birou unde să își facă temele, iar patul mic va fi cu siguranță transformat sau înlocuit cu unul mai mare. Și pentru că tot crește, va avea nevoie de un spațiu de depozitare a hainelor și lucrurilor pentru școală, unul destul de încăpător, mai ales pentru că, odată cu vârsta, garderoba va fi mai vastă.

Ca atare, vechiul mobilier pentru copii va fi înlocuit cu o mobilă de tineret nouă, utilă copilului tău.

Mobilă de tineret cu un design aparte pentru copilul tău

Dacă cel mic a crescut, însă a rămas în continuare fascinat de lumea copilăriei, dorind să cutreiere munții și apele pentru noi aventuri, atunci mai mult ca sigur se va simți perfect într-un mobilier tematic. Ai putea alege o mobilă tineret modernă pirat, acolo unde copilul mai mare se va putea simți ca un adevărat „cuceritor” al apelor. Mobilierul îi încântă atât pe copiii mai mici, cât și pe cei mari, fiind în același timp și funcțional. Beneficiază de un pat mare, ladă pentru depozitarea jucăriilor, dar și multe dulăpioare pentru adăpostirea ținutelor pentru școală sau pentru acasă. O opțiune constă în confecționarea la comandă a acestor piese de mobilier, în funcție de dimensiunile camerei, dar și de nevoile efective ale copilului. Ai putea adăuga noi corpuri de mobilă pe care le creezi utile și astfel totul în camera copilului va fi complet aranjat.

Mobilă de tineret, obligatoriu colorată

Iată un alt lucru pe care copilul îl îndrăgește și la care nu dorește să renunțe – culoarea. Va avea nevoie întotdeauna ca propria-i cameră să fie colorată, decorată vesel, chiar și atunci când crește. Deși nevoile sale se transformă pe zi ce trece, nu putem nega că fiecare încă iubește lumea jocului și a culorilor. De aceea, înlocuiți mobilierul vechi al copilului, special creat pentru o cameră de joacă cu unul cu mai multe funcționalități. Alegeți un pat încăpător, comod, cu o saltea potrivită pentru relaxare și în același timp optați pentru dulăpioare în care să stea ascunse toate lucrurile ce îi sunt necesare. De asemenea, ar fi bine să alegeți un mobilier care să conțină birou pentru studiu, încă din școala gimnazială fiind nevoie de multe ore petrecute în fața laptopului pentru studiu, dar și pentru realizarea temelor. Tot ceea ce vei alege ar trebui să fie frumos decorat, colorat și vesel, potrivit cu stilul unui adolescent visător.

Mobilă de tineret pentru doi copii

Dacă ai doi copii și au fost obișnuiți să doarmă împreună, nu este cazul să îți faci griji și ai putea să le alegi o cameră cu două paturi, încăpătoare cât pentru doi. O astfel de variantă este potrivită atunci când nu beneficiezi de prea mult spațiu în locuință sau atunci când copiii sunt foarte atașați unul de altul și nu doresc să se despartă. Mobilierul de perete va încorpora paturile celor doi, iar spațiul de lucru, de studiu va fi creat diferit. De această dată ar fi bine să ceri sprijinul unei fabrici de mobilă, realizând mobilier la comandă, pentru doi copii, astfel încât să fie practic, comod și mai ales să nu ocupe tot dormitorul. Cu siguranță, soluțiile oferite de specialiști vor fi cele mai bune, putând opta atât pentru stilul de mobilier clasic, cât și pentru cel multifuncțional, transformabil, perfect pentru o cameră care nu este foarte mare.

Foto: pixabay.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *