Cum să-ți decorezi cu stil noua casă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Decorarea unei locuințe ridică o mulțime de provocări, însă totul devine mult mai dificil când este vorba de o casă nouă. Orice spațiu fără obiecte de mobilier și fără culoare pare lipsit de suflet. Dacă ți-ai cumpărat recent o casă aflată la vânzare aflată în orașul Bragadiru sau într-o altă localitate de lângă București și vrei să decorezi cu stil, o poți face foarte ușor. Urmează sfaturile de mai jos și o să te poți bucura la maximum de casa ta nouă.

Adaugă niște piese de mobilier vintage

Orice proces de amenajare a unei case noi ar trebui să înceapă cu alegerea obiectelor principale de mobilier, cum ar fi canapeaua, fotoliile  sau patul. O variantă foarte bună prin care să îți amenajezi cu stil locuința ar fi ca să alegi nu doar niște obiecte moderne de mobilier, ci și unele piese vintage. De exemplu, ai putea ca în sufragerie să îți cumperi o canapea clasică, cu picioare din lemn și tapițerie din piele maro, iar în fața ei să așezi un simplu taburet. Respectivul taburet ar fi bine să se potrivească perfect cu canapeaua aleasă. Prin urmare, caută un taburet tot cu tapițerie din piele și picioare de lemn. Pentru contrast, alege ca taburetul să aibă o culoare diferită de cea a canapelei.

Gândește-te la cărți

O bibliotecă plină cu cărți reprezintă o soluție excelentă dacă vrei să aduci mai multă personalitate și căldură într-o casă nouă. O mișcare curajoasă ar fi să-ți faci o bibliotecă pe comandă, care să acopere integral unul dintre pereții sufrageriei tale. În cazul în care nu ai suficient de multe cărți ca să umpli toate rafturile bibliotecii, lasă locuri câteva spații goale, astfel încât totul să pară „aerisit”. Dacă ți se pare că rămân foarte multe spații goale, ai putea să adaugi niște decorațiuni, cum ar fi rame foto sau statuete din ceramică.

Personalizează încăperile

Ești pasionat de artă și de fotografie? Foarte bine! Atunci, nu ezita și decorează-ți anumiți pereți de pe holuri ori sufragerie cu fotografii și tablouri. Indicat ar fi ca pe un perete să pui doar fotografii, iar pe un altul doar tablouri. Pentru un plus de variate, combină tablouri sau poze care au dimensiuni diferite.

Sursa foto: pixabay.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *