3 schimbări pe care le poți face în bucătărie astfel încât să îți înfrumusețezi toată casa

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Bucătăria este locul în care ne petrecem cel mai mult timp, servind masa alături de familie sau gătind mâncărurile preferate. Tocmai de aceea, bucătăria trebuie să fie amenajată pe placul nostru, să fie spațioasă și atractivă, cu alte cuvinte, să ne facă plăcere să ne petrecem timpul în această cameră. Uneori însă, avem nevoie de o modificare pentru a schimba în același timp și energia spațiului. Avem pentru tine 3 propuneri de schimbări pe care le poți face în bucătărie și în același timp să schimbi look-ul întregii case! Iată care sunt acestea:

Schimbă sistemul de iluminat

Iluminatul este esențial într-o bucătărie și uneori, el poate face diferența între o bucătărie banală și una extrem de modernă și în tendințe. Dacă vrei să nu investești prea mulți bani în schimbările bucătăriei, dar în același timp să îi schimbi aspectul radical, ar fi bine să alegi un alt sistem de iluminat. Dacă spre exemplu până acum aveai doar o singură sursă de lumină în bucătărie, regândește tot sistemul și plasează luminile astfel încât să te bucuri de ele chiar și în cele mai întunecate colțuri ale bucătăriei! Alege luminile de bar, luminile ambientale sau luminile plasate sub blatul mobilierului sub formă de bandă cu led-uri în culori diferite. Vei obține astfel o bucătărie luminoasă și extrem de modernă.

Schimbă culorile

Există la momentul de fată un trend ce se manifestă în amenajarea interioară a bucătăriilor: blaturile de sticlă. Dacă vrei să schimbi aspectul unei bucătării, poți opta pentru un astfel de blat de sticlă cu diverse ilustrații din natură, pe care să îl plasezi strategic în spațiul dintre blatul de bucătărie și dulapurile suspendate. Vei obține un rezultat spectaculos cu care vei atrage cu siguranță toate privirile. O altă variantă ar fi pictarea pereților din bucătărie, mai ales dacă ești o fire creativă și vrei să îți exersezi astfel talentul. Această schimbare nu presupune prea mult efort și nici o investiție financiară prea mare, așa că, merită să o iei în considerare.

Schimbă mobilierul

Există și o categorie de persoane care schimbă mobilierul din bucătărie atunci când își doresc o schimbare. Și acest lucru este cu atât mai mult recomandat în situațiile în care mobilierul este destul de vechi și și-a pierdut în timp aspectul plăcut. Bineînțeles, atunci când vorbim de o astfel de schimbare, trebuie să găsim și o mobilă de bucătărie la prețuri bune, dar și de cea mai bună calitate. Bucătăriile modulare Kalenda sunt fabricate din cele mai bune materii prime, de una dintre cele mai mari fabrici de mobilier din Europa. Vei găsi atât bucătării clasice, cât și bucătării moderne, bucătării pentru spații de mari dimensiuni sau din contră, pentru spații reduse. Schimbarea totală a mobilierului este cu siguranță cea mai bună mișcare atunci când vrei un nou look pentru bucătăria și casa ta. Bucătăriile în culori neutre sau chiar metalice sunt foarte la modă anul acesta, așa că, nu ezita să îndrăznești și să optezi pentru o bucătărie Sara Tropez, Bordeaux sau Latte! Fă un simplu exercițiu de imaginație, alege oricare mobilă de bucătărie la prețuri bune și plaseaz-o în bucătăria ta actuală. Nu-i așa că tot aspectul casei tale se schimbă o dată cu noul mobilier?

Alege piesele de mobilier de cea mai bună calitate, acea mobilă de bucătărie la prețuri bune și gătește mai eficient și într-un mediu mai plăcut în noul tău spațiu!

Foto: pixabay.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *