Un mod rapid şi comod prin care îţi poţi alege asigurarea potrivită

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Într-o perioadă în care încerci să-ţi îndeplineşti sarcinile zilnice, într-un timp cât mai scurt şi într-o manieră cât mai bună şi profitabilă pentru tine, RCA ieftin online îţi vine în ajutor atunci când vrei să întocmeşti asigurarea  obligatorie RCA pentru vehiculul pe care îl deţii în proprietate.

Varianta online îţi este pusă la dispoziţie pentru a înlesni efectuarea tuturor procedurilor într-un mod cât mai rapid şi eficient, ţinând cont de specificul fiecărui client în parte. Ce ar trebui să ştii înainte de a accesa acestă platformă.

Cine poate accesa pagina online

Prima condiţie pentru a putea beneficia de serviciile oferite, este  a avea împlinită vârsta de 18 ani. Este necesar să ai capacitate de exerciţiu şi decizie, de exercitare a drepturilor şi obligaţiilor într-un mod direct şi legal.

De asemenea, pagina poate fi accesată de persoane juridice sau entităţi juridice.

Poţi accesa pagina în condiţiile în care browserul de internet are activat servicul Java script şi folderele Cookies.

Devenind utilizator, vei avea acces la contul creat, doar prin folosirea numelui de utilizator dar şi a parolei. Pentru siguranţa ta, parola trebuie păstrată într-un loc sigur, recomandat fiind să o memorezi. În cazul în care parola ta ajunge la persoane neautorizate, SmartAsigur nu se face responsabilă de acest fapt.

Accesând pagina, administratorul face tot efortul pentru protejarea datelor tale pe care le-ai furnizat prin folosirea protocolului de securitate. Însă chiar şi în acest context, trebuie să ţii cont de faptul că datele transferate prin mijloacele teleinformatice nu pot avea garantată siguranţa totală. Astfel, accesând RCA ieftin online, datele tale personale intră într-un sistem implementat cu măsuri de siguranţă, dar care nu are capacitatea de a garanta securitatea absolută.

Cum se încheie un contract de asigurare

Contractul de asigurare îl vei încheia pe baza Termenilor şi condiţiilor specificate, a cererii de ofertă a utilizatorului, a ofertelor comunicate de platformă  şi a condiţiilor de asigurare ale asiguratorului.

Ca şi utilizator, trebuie să declari că îndeplineşti condiţiile şi că ai urmat anumiţi paşi. Astfel, vei declara că ai vârsta obligatorie, respectiv peste 18 ani, că ai luat la cunoştinţă despre scrisoarea de prezentare, că ai înţeles şi ai completat Formulalul de analiză a cerinţelor şi necesităţilor contractanţilor. De asemenea, vei declara că ai înţeles toate documentele de informare şi că eşti de acord cu toate condiţiile de asigurare aferente asigurării solicitate de tine.

Vei garanta că ai furnizat dete personale exacte şi că îţi asumi responsabilitatea de a le actualiza, în cazul în care intervin modificări.

Îţi poţi da acordul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, aceasta nefiind o condiţie pentru încheierea poliţei de asigurare.

Ulterior completării formularului, vei solicita emiterea unei oferte, urmând ca sistemul informatic al platformei să analizeze cerea ta şi să-ţi ofere toate variantele potrivite profilului tău.

Odată aleasă una dintre variante, se vor stabili modalităţile de plată, adresa de livrare şi toate informaţiile necesare.

Poliţa va fi emisă sub incidenţa regelementărilor legale speciale în vigoare privind comercializarea prin mijloace electronice, astfel că semnarea de către părţi nu este obligatorie.

Contractul de asigurare va intra în vigoare la data stabilită de către părţi. Vei primi poliţa de asigurare pe adresa de e-mail specificată, numai după ce plăteşti poliţa şi după ce se face confirmarea de către operatorul de plăţi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *