Cum să-ţi petreci iarna într-un apartament nou?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fiecare om își dorește să se bucure, la un moment dat, de propria locuință, în care să își poată amenaja după bunul plac fiecare cameră și în care să aibă spații ce oferă confort total. Pentru bucureșteni, visul cel mai mare este să găsească apartamente noi in Bucuresti , care să ofere proximitate față de mijloace de transport, o mulțime de utilități în jur și o construcție cât mai bine optimizată. Este foarte greu de găsit un astfel de apartament, însă nu este imposibil. Există câteva cartiere rezidențiale construite în apropierea zonei centrale, care respectă toate standardele de calitate, au prețuri decente și sunt spațioase.

Partea bună este că dacă îți dorești cu adevărat și ai măcar un avans de 15% din prețul apartamentului, poți prinde sărbătorile de iarnă în casă nouă. Băncile oferă credite din ce în ce mai rapid, în condițiile în care verificările sunt foarte ușor de realizat, iar proprietarii cartierelor abia așteaptă să înstrăineze toate apartamentele. Problemele pot apărea în momentul în care trebuie să te hotărăști asupra tipului de apartament și în momentul în care trebuie să mobilezi.

Este destul de greu să decizi între apartament cu 3 camere sau apartament cu 2 camere și cu siguranță, este foarte greu să decizi care este stilul care ți se potrivește și cum va trebui să arate mobilierul, finisajele și culorile din încăperi.

Presupunând că sorții sunt de partea ta și urmează să achiziționezi un apartament în București, iată cum poți grăbi lucrurile și să îți petreci aproape toată iarna într-un loc confortabil, care este doar al tău.

Idei de achiziție!

  • Mizează pentru apartamentele la cheie. Sunt apartamentele care au deja finisaje moderne și pot fi folosite imediat după semnarea actelor. Multe dintre acestea dispun de finisaje de o calitate foarte bună și sunt atractive.
  • Caută cartierele construite în ultimii 5 ani. Vei putea, în felul acesta, să te bucuri de o construcție solidă și în cazul în care doreșți să optezi pentru un credit cu prima casă, vei putea să obții finanțare foarte ușor.
  • Stai o lună sau două luni în chirie. Este o modalitate excelentă prin care poți vedea dacă apartamentul ți se potrivește. În felul acesta nu grăbești creditul, cunoști vecinătatea și poți să îi soliciți constructorului să mobileze întreaga locuință. Ulterior, mobilierul poate să fie cumpărat odată cu apartamentul.

Idei de amenajare!

Dacă ai pus deja mână pe un apartament noou, nu trebuie să îți bați foarte tare capul în legătură cu modul în care îl vei amenaja. Tendințele moderne mizează pe stilul minimalist, așadar, în dormitor poți să optezi pentru un pat simplu cu două noptiere iar în living o canapea și câteva rafturi pot defini perfect un spațiu de socializare.

Sunt extrem de populare culorile neutre, cum ar fi albul și griul, alături de care sunt adăugate niște culori vii: argintiu, vișiniu, auriu sau chiar verde și albastru. Aceste culori nu trebuie să aibă o densitate foarte mare și trebuie să fie prezente la accesorii. Un secret al stilului minimalist este de a nu opta niciodată pentru mai mult de două culori într-o încăpere.

Fără a investi foarte mulți bani, poți obține o locuință mobilată perfect, în care să petreci timp de foarte bună calitate și de care să te bucuri pentru întreaga iarnă. Tot ceea ce trebuie să ai în vedere este calitatea. Indiferent că îți cumperi o masă, un pat sau un scaun, calitatea trebuie să primeze, deoarece își face simțită prezența.

foto: pixabay

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *