7 calități pe care trebuie să le aibă un fotoliu

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un fotoliu de masaj este întotdeauna binevenit, atât acasă, cât și la serviciu și acest lucru pentru că are numeroase caracteristici numai bune de luat în calcul.

După o zi aglomerată, cu multe ore în fața calculatorului, mai mult ca sigur ajungi să suferi de dureri de spate sau de gât. De aceea, ar fi bine să iei în calcul o ședință de masaj într-un astfel de fotoliu, fiind foarte eficient. De asemenea, este posibil să ai nevoie de puțină relaxare și de aceea ar trebui să încerci să lași deoparte toate activitățile de la birou și să petreci câteva minute în fotoliul de masaj de la serviciu, ce te ajută să lași stresul cotidian deoparte și să te facă să te simți minunat. Fiecare funcție a fotoliului de masaj contribuie la redarea stării de bine, asigurând pacientului foarte mult confort. De aceea, am putea spune că prin calitățile cu totul aparte ale fotoliului de masaj, acesta ajunge să concureze cu adevărat cu o ședință clasică de masaj într-un salon. Vei economisi în acest fel mult timp necesar unei programări și în același timp vei putea beneficia de aceleași remedii.

Iată mai jos 7 calități pe care trebuie să le aibă un fotoliu de masaj:

  1. Scaunul de masaj se potrivește perfect biroului tău, având un design cu totul atrăgător

Fotoliul de masaj poate fi așezat atât la birou, cât și acasă, având un design cu totul îndrăzneț, fiind confecționat din materiale și texturi deosebite. De asemenea, s-a pus accent și pe culoare, astfel că este foarte important să alegeți produsul care vă place. Are un design modern, cu forme îndrăznețe, oferind mult confort.

  1. Nu are o dimensiune foarte mare, putând fi folosit și drept scaun obișnuit

Un fotoliu de masaj poate fi folosit și drept scaun obișnuit, așa că nu trebuie să te gândești că îți va ocupa un spațiu foarte mare, care să fie folosit doar din când în când. Cei mai mulți proprietari ai unui astfel de fotoliu de masaj iau în calcul folosirea lui și cu alte ocazii.

  1. Scaunul de masaj are funcții deosebite și permite mai multe tipuri de reglaje

Scaunul de masaj are numeroase funcții, de la reglaje eficiente pentru obținerea unui masaj personalizat și până la masajul cu aer, încălzirea, sistemul soft balance, funcții audio sau reflexoterapie. Toate aceste lucruri te vor ajuta destul de mult și îți vor reda starea de bine. Ar fi bine să alegi aceste opțiuni și să cumperi un fotoliu de masaj la prețuri avantajoase, beneficiile fiind multiple.

  1. Fotoliul de masaj este durabil

Acesta este confecționat din materiale de cea mai bună calitate și ca atare poți considera că este un produs durabil, de care să beneficiezi ani buni. Textura materialelor, cusăturile și materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

  1. Îți oferă un masaj personalizat, în funcție de ce te doare

Iată o calitate deosebită a fotoliului de masaj. Acesta îți dă posibilitatea să alegi zona unde urmează să beneficiezi de masaj și astfel să reglezi tipul, intensitatea și felul masajului. Ca atare, fotoliul de masaj poate să îți ofere un anumit tip de masaj personalizat, în funcție de nevoile tale. 

  1. Beneficiază de funcția de scanare corporală

Unele dintre cele mai cunoscute fotolii de masaj beneficiază de o funcție cu totul deosebită, cea de scanare corporală. În funcție de nevoile și dimensiunile corpului tău, fotoliul va identifica exact acest lucru și mai apoi va putea să acționeze asupra zonelor de interes, masând cu atenție fiecare punct.

  1. Se poate conecta cu smartphone-ul și tableta

Un scaun de masaj beneficiază de funcția audio, astfel încât să poți asculta muzica preferată în timpul ședințelor de masaj. Vei putea să conectezi tableta sau smartphone-ul la scaunul de masaj și vei putea asculta piesele preferate, cu un volum reglabil și sunete de bună calitate.

Sursa foto: www.rwandadecorexpo.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *