22 de greșeli pe care să le eviți când îți decorezi casa

Din dorința de a ne face locuința mai caldă, mai primitoare, pentru că nu ne îndurăm să renunțăm la suveniruri și decorațiuni cu valoare sentimentală suntem supuși greșelilor în amenajarea căminului nostru.

Însă nu este nimic ce nu poate fi corectat, iar noi suntem aici pentru a-ți veni în ajutor.

Prima și cea mai comună greșeală este atunci când îți alegi un covoraș pentru WC mult prea mic comparativ cu piciorul obiectului sanitar. Chiar dacă îți plac modelul și culoarea nu trebuie să-l cumperi numai din aceste motive. Este foarte deranjant să observi cum covorașul pur și simplu se urcă pe obiectul sanitar. Recurge mai degrabă către un model dreptunghiular sau pătrat pe care să-l așezi în fața WC-ului.

Acum – Ofertă la decorațiuni pentru casă pe eMag.ro

01 Greseli in decorarea caseiCONTINUARE – VEZI URMĂTOAREA GREȘEALĂ ÎN DECORAREA CASEI

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

3 Responses to “22 de greșeli pe care să le eviți când îți decorezi casa”

Read below or add a comment...

 1. Alexandru says:

  Pot spune ca am fost atent si nu am facut greselile mentionate de voi. Un foarte bun articol daca iti doresti cu adevarat sa ai grija atunci cand iti decorezi casa!

  • Briscan Lucia says:

   Nu este vorba intotdeauna despre principii ( de ex. volume) ci gusturi , viziuni personale.Fiind mai in varsta consider ca nu poti face din rahat bici ( scuze) si materialele ieftine numai ptr. trend nu pot da un aspect stikat.Briscan Lucia

 2. livia-monica neagota says:

  cred ca era instructiv daca acelasi tip de mobilier sau aceeasi camera era corectata deoarece nu tatdeauna ai buget pentru a schimba mobilierul ,trebuia folosit acelasi spatiu,asta e parerea mea

Lasă un Comentariu...

*