De ce să îți decorezi camera cu stickere?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Decorarea cu stickere a devenit o practică extrem de comună în zilele noastre, folosită pentru decorarea tuturor tipurilor de camere, de la bucătării și livinguri, până la dormitoarele celor mici. Dacă v-ați întâlnit până acum cu acest tip de stickere decorative, dar nu erați siguri că vreți să le încercați, în continuare vă vom oferi câteva motive întemeiate pentru care ar trebui să le acordați o șansă. Indiferent de camera în care vreți să le montați sau de suprafața pe care le aplicați, aceste stickere vor aduce la viața întreaga încăpere și vor oferi un plus de personalitate.

Perfecte pentru persoanele care stau în chirie

Persoanele care stau în chirie sunt legate prin contract de deținătorul locuinței și de regulile impuse de acesta, care de cele mai multe ori interzic complet zugrăvirea sau schimbarea parchetului, chiar dacă este vorba despre un contract încheiat pe o perioadă foarte lungă de timp. Stickerele de la 3culori sunt perfecte pentru astfel de situații! Indiferent de suprafețele pe care sunt aplicate, acestea nu dăunează, nu lasă urme și nu strică, fiind o modalitate excelentă de a redecora sau schimba atmosfera dintr-o ccameră, fără a face schimbări permanente sau foarte costisitoare.

Un plus de personalitate

Se spune că fiecare încăpere trebuie să aibă personalitatea ei proprie și să reflece stilul personal al locuitorilor casei sau al încăperii respective. De multe ori, acest lucru este destul de greu de exprimat prin simple culori, indiferent de nuanța lor. În astfel de momente de cumpănă, folosirea stickerelor este o idee foarte bună. Acestea pot fi combinate în diferite fomre, modele și culori, astfel încât, în cele din urmă se poate obține un design unic. De asemenea, nu vă reține nimeni să amestecați mai multe seturi diferite de stickere, cum ar fi un set de stickere cu buline, alături de un set cu stickere liniare, drepte – tocmai prin aceste combinații îndrăznețe veți obține un plus și mai mare de personalitate, iar partea bună este că nu trebuie să fie o schimbare permanentă.

Versatilitatea stickerelor

Dacă veți opta pentru o firmă cu stickere calitative și variate, precum 3culori, atunci veți avea parte și de versatilitate în ceea ce privește suprafețele pe care puteți lipi aceste stickere pentru decorul camerei dumneavoastră. În primul rând, modelul clasic și cel mai căutat, stickerele de perete, sunt prezente, dar posibilitatea de decorare cu ajutorul stickerelor nu se oprește aici. La această firmă veți dispune și de stickere pentru laptop, telefon sau alte suprafețe diverse, precum frigiderul. Stickerele pentru pardoseală sunt și ele prezente și perfecte pentru podelele din parchet. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege și stickere pentru sticlă sau vitraj, ideale pentru geamuri și chiar și pereții unei cabine de duș. Această versatilitate este extraordinară deoarece vă oferă libertatea de a decora orice cameră din casă și aproape orice suprafață, fiind restrânși doar de modelul de design al unui sticker.

Stickere pentru camerele copiilor

Camerele copiilor sunt unele dintre cele mai greu de decorat deoarece gusturie și preferințele acestora se schimbă semnificativ pe măsură ce înaintează în vârstă, prin urmare, este posibil ca pereții roz să nu mai fie doriți peste un an și nici mobilă pictată cu mașinute. Datorită acestor schimbări frecvente în materie de gusturi, stickerele sunt excelente pentru decorarea camerelor celor mici – ele pot fi schimbate frecvent, nu sunt permanente, dar oferă doza de creativitate și copilărie pe care cei mici o necesită. De asemenea, aveți și posibilitatea de a achiziționa stickere pentru pardoseală în formă de șotron de la 3culori, ceea ce aduce și un plus de activitate pentru cei mici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *